جراح زنان و زايمان

زنان و زايمان|جراح زنان و زايمان

جراح زنان و زايمان

جراح زنان و زايمان

اما ممكن است براي برخي از دوستان سوال باشد كه مشاوره گرفتن از جراح زنان و زايمان يا همان پزشك زنان و زايمان از چه دوراني ميبايست شروع بشود ؟ هستند دوستاني كه در ماه هاي آخر به سراغ پزشك زنان و زايمان رفته و از او مشاوره و ياري ميخواهند ولي اصولي ترين روش مشاوره گرفتن ازجراح زنان و زايمان , مشاوره از پزشك زنان و زايمان در دوران بارداري و قبل از تولد كودك مي باشد همچنين جراح زنان و زايمان ميتواند در تولد و شكل گيري كودك نيز نقش بسيار مهمي داشته باشد .

اما مشاوره گرفتن از متخصص زنان و زايمان و يا پزشك زنان و زايمان فقط در دوران بارداري محدود نمي باشد .

جراح زنان و زايمان ميتواند نقش بسيار مهمي در كنترل زندگي , دوران يائسگي يك خانم ايفا بكند . پزشك زنان و زايمان همچنين ميتواند در زمينه درمان عفونت ها , موارد مرتبط به سرطان و….   نيز بهتر از هر كسي به شما ياري برساند چرا كه پزشك زنان و زايمان بيشتر از هر پزشك ديگري مي تواند به بانوان در هر سني ياري رساند .

حساسيت در معاينات زنان هميشه بيشتر مورد توجه قرار دارد بنابراين تمام افراد جامعه نيز هميشه در انتخاب يك پزشك و يا جراح زنان و زايمان خيلي دقت مي نمايند كه اين دقت در انتخاب جراح زنان و زايمان بسيار بسيار صحيح و بجا مي باشد .

اما نكته اي كه در رابطه با جراح و پزشك زنان و زايمان بسيار مهم مي باشد و مي بايست توسط تمام بانوان رعايت گردد ، اينكه حداقل ساليانه يكبار با جراح زنان و زايمان خود را ملاقات كرده و تمامي سوالات خود را با پزشك خود در ميان بگذاريد .

در مقاله جراح زنان و زايمان قصد داريم تا اطلاعات جامعي را در رابطه با علم جراح زنان و زايمان و پزشك زنان و زايمان و تاريخچه پزشكي و جراحي زنان و زايمان خدمت شما عزيزان ارائه نماييم .

جراح زنان و زايمان ، پزشكي كه يقينا براي هر خانمي نياز است ، يعني هر بانويي مي بايست از جراح زنان و زايمان يا پزشك زنان و زايمان حداقل چند بار در سال مشاوره داشته باشد .

خواندن و مطالعه مقاله جراح زنان و زايمان به افرادي كه اطلاعات خاصي در زمينه فوق ندارند ، خصوصا بانوان محترمي كه اعتقادي به دريافت مشاوره از جراح زنان و زايمان ندارند ، توصيه مي شود .

امروزه با پيشرفت علم و تكنولوژي و پيدايش علم پزشكي و جراحي ، شاخه پزشكي داراي زير مجموعه هاي بسيار زيادي مي باشد ، مانند جراح زنان و زايمان ، پزشك زنان و زايمان و …

درذيل به برخي از زير شاخه هاي پزشكي مي پردازيم :

1-پزشك عمومي

2-متخصص داخلي

3-متخصص بيماري هاي قلبي

4-متخصص بيماري هاي اعصاب و عصبي .

5-متخصص بيماري هاي اطفال

6- متخصص آسيب شناسي

7- متخصص پرتو شناسي ( تشخيص دادن راديولوژي )

8- جراح زنان و زايمان و … .

جراح زنان و زايمان ، براي رسيدن به درجه و مدرك متخصص زنان و زايمان ، مي بايست بسياري از دوره هاي پايه پزشكي را مانند ،پزشكي عمومي و … بگذراند تا بتواند به درجه اي از اطلاعات تخصصي در زمينه پزشكي نائل آيد كه پس از آن موفق به اخذ مدرك تخصصي در رشته جراح زنان و زايمان گردد .

زمان لازم جهت اخذ مدرك تحصيلي در رشته زنان و زايمان ، 4 سال مي باشد .

همانطور كه ميدانيد ، بيماري هاي بسيار زيادي در زنان وجود دارد كه ، براي درمان و يا حتي جلوگيري از بروز اين بيماري ها بانوان محترم ميبايست پيوسته با جراح زنان و زايمان در ارتباط بوده و از وي در زمينه هاي مختلف راهنمايي بگيرند .

يكي از بيماري هايي كه ممكن است در زنان رخ بدهد ، بيماري ميومكتومي ميباشد ، در همچين مواقعي ، جراح زنان و زايمان ، در عمل جراحي زنان و زايمان ، نسبت به برداشت ليوميوم هاي بافت رحم اقدام نموده و اين كار را انجام ميدهد .

به زبان ساده تر ، به اين عمل جراحي  كه توسط جراح زنان و زايمان صورت ميگيرد ، براي برداشتن يك توده اي ميباشد كه در  رحم بانوان رشد غير طبيعي داشته است ، البته همچين توده هاي غير سرطاني بوده و خطرات ناشي از سرطان در آنها مشاهده نشده است .

در اين روش جراحي كه توسط جراح زنان و زايمان تشخيص داده ميشود ، جراح زنان و زايمان قصد دارد تا بتواند مشكل را برطرف نموده و به سلامت رحم كمك كند ، هدف در اين روش برداشتن و يا از بين بردن بافت هاي رحم ، مانند برخي از عمل هاي جراحي زنان و زايمان مانند هيستر كتومي نميباشد و تنها دليل انجام اين عمل جراحي ترميم رحم ميباشد .

شايان ذكر است كه بدانيد ، تمامي بانواني كه دچار مشكل ميومكتومي ميباشند ، نياز به عمل جراحي نداشته و تنها در بعضي از مواردي كه در بيمار يك سري نشانه ها و علائمي رويت شود ، جراح زنان و زايمان تصميم به عمل جراحي ميگيرد .

در رابطه با ابزارآلات و وسايلي كه جراح زنان و زايمان در اين عمل جراحي به كار ميگيرد نيز ميبايست خدمتتان عارض بشويم كه  ، ابزار آلات جراح زنان و زايمان در اين عمل جراحي مانند تمامي وسايلي هستند كه در ديگر عمل هاي جراحي زنان استفاده ميشود ، تنها وسيله اي كه اضافه بر سازمان استفاده ميشود ، لاپاراتومي ميباشد .

البته جراحي براي تمامي بيماراني كه دچار مشكل ميومكتومي هستند ، تنها راه درمان نبوده و بيماران ميتوانند با  دريافت مشاوره از جراح زنان و زايمان و تشخيص وي ، از روش هاي متعددي نسبت به درمان اين بيماري اقدام نمايند.

 

 

منبع:زنان و زايمان

جراح زنان و زايمان

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.